Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Beheerder/Eigenaar Aad van Wijk
(1 viewing) (1) Guest
Welkom op het Curacao-Internet forum!

Vertel onze leden wie u bent, waar u van houdt en waarom u lid geworden bent van deze site. We heten alle nieuwe leden van harte welkom en hopen u regelmatig weer te zien!
  • Page:
  • 1

TOPIC: Beheerder/Eigenaar Aad van Wijk

Beheerder/Eigenaar Aad van Wijk 7 years, 5 months ago #3

  • dellenoy
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Posts: 3
Aangenaam, mijn naam is Aad. Ik heb gewoond op Curacao, en ik heb gewerkt bij de lokale krant Amigoe. Mijn werkzaamheden daar waren voornamelijk paginaopmaak, grafische bewerkingen en ik was verantwoordelijk voor de uiteindelijke opmaak naar de drukkerij.

Inmiddels woon ik door omstandigheden weer in Nederland maar 1 à 2 keer per jaar ga ik terug naar mijn geliefde eiland Kòrsow. Tijdens die bezoeken vindt ik het ook leuk om met mijn klanten persoonlijk contact hebben.

In Nederland lever ik als bedrijf ook de producten die op deze website aangeboden worden. Gezien mijn interesse en liefde voor Curacao heb ik besloten om mijzelf voornamelijk te gaan richten op het Caribisch gebied.

In Nederland ben ik ook actief als professioneel artiest. Zie daarvoor onze websites: www.wildpianoz.nl en www.dellenoy.nl Deze werkzaamheden zijn voornamelijk in de weekeinden, waardoor ik in de normale werkweek alle tijd heb voor de webhosting- en webdesign werkzaamheden.

In mijn 'vrije tijd' beheer ik de websites www.curacaovoorjou.nl / www.curacaotoerisme.nl .Wederom omdat ik graag mijn passie wil delen met anderen.

Heeft u vragen, wensen of suggesties? Neem dan zeker contact met mij op. Ons team doet er alles voor om u zo goed mogelijk te helpen.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.15 seconds

website-design-eng

drukwerk-eng

webhosting-eng

Our services include:

Webhosting
Website design
Graphic design
Entertainment reservation
Music Productions
Record label

Company:

CuraDeal
KvK: NL.20134796
VAT: NL.1554.25.316.B01

Desmijndijk 18
4706 GJ Roosendaal
Nederland